Friday, November 14, 2008

Selamat Jalan Sahabat-sahabatku

X percaya..5 tahun setengah dah berlalu. Sekarang hanya menunggu untuk mencari haluan sendiri-alam pekerjaan. Ya Allah..kenapa Kau pisahkan kami setelah Kau temukan kami dalam pencarian..

Salam perpisahan sahabat2ku. Kita sekarang menghitung hari untuk meninggalkan kampus UIAM Gombak..dan mungkin sebahagian dari kita akan pergi tanpa kembali..nauzubillah. Semoga dipanjangkan umur.

Video dari Firs

Thanks firs..video ko memang priceless. Aku mintak izin upload kat blog ni ek..sempena tribute kat batch 042-Engin.


video

Kenangan selamanya

Memang manis ketika belajar sama2, makan sama2, pergi kelas sama2, kadang2 tidur sama2 sebab "squatting", dan exam sama2. Tapi time belajar dulu kite sume nak grad cepat2 sebab nak kawin la, nak keje la, sebab xde duit, x suka wat assignment sampai kul 4 pagi dan macam2 lagi ar. Papepun jom imbas kenangan kite..

Start dari matrik..

Tengah happy sebelum masuk main camp

Peghh..masa ni sume tengah jambu


Kene control ensem walaupun rase nak telan je kek tu

Then masuk Main Camp...


Huuh..x abih2 ngn project..


Kawan2 di E2


Kat Pangkor..best

Kat KGPA..buka puase 042

Last raye kat umah acap mase die bujang...amin


Horrey..raye la kite


Unforgettable moment!!!


Cuak nak exam..tp kene senyum gak sebab nak posing


Da graaaaaaaad!!!


Mintak maaf

Kawan2 sekalian..start dari mok, gafur, din, azim, zool, aiman, faried, shakur, acap, amin, jimin, hadi, acer, firs, ceghah, husen, afiq, akil, munz, tun, syimi, juan, dan petet aku ucapkan thanks..thanks and thanks forever..dan jugak mintak maaf banyak2..sebanyak yg korang leh bagi..jugak mintak halal kalu terambik pape..sekian..

All the best for fyp!!!








No comments:

_____________________________________________________
_____________________________________________________